Waraamo-palvelun toiminta päättyy. Palvelu suljetaan vuoden 2017 loppuun mennessä. Kaikki palvelussa oleva tieto poistetaan pysyvästi. Huolehdithan, että otat mukaasi kaikki ne tiedot, joita vielä tarvitset. Lisätiedot mahdollisesta uudesta varauskirjasta saat yritykseltä, josta olet varannut palveluja. Kiitos, että käytit Waraamo-varauskirjaa.

Hinnasto

Waraamo on kuukausimaksullinen palvelu.

Waraamo on kuukausi- tai vuosimaksullinen online-varauskirja, jolla tarjoat helposti varattavaksi omat tuotteesi tai palvelusi. Varauskirjamme mahdollistaa lukuisia eri vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi varaukset seuraaviin kohteisiin:

  • tilat (mökit, saunat, kokoustilat, majoitus, salivuorot, juhlatilat)
  • välineet (juhlateltat, rakennustelineet, lainapeitteet, peräkärryt, työmaakoneet)
  • erilaiset henkilökohtaiset palvelut (koulutukset ja kurssit, musiikki- ja tanssiesitykset, valokuvaus, hiustenhoito, kauneushoidot, hieronta, siivoukset, remontointi, sisustuskäynnit, pukeutumisneuvonta, nuohous)
  • ryhmäpalvelut (monipuoliset varausmahdollisuudet, vaikka osallistujat otettaisiin vastaan ryhmänä)

 

Waraamo listaa sinulle asiakastiedot kätevästi ja näin pystyt hoitamaan myös asiakaskortiston ilman erillisiä ohjelmistoja. Waraamo on suomalainen palvelu ja me kuuntelemme asiakkaitamme. Voit avata oman Waraamon itse tai tilata puhelimitse meidät tekemään nettivarauskirjan puolestasi.

 

Lisätiedot ja hinnat:
myynti@waraamo.com