Waraamo-palvelun toiminta päättyy. Palvelu suljetaan vuoden 2017 loppuun mennessä. Kaikki palvelussa oleva tieto poistetaan pysyvästi. Huolehdithan, että otat mukaasi kaikki ne tiedot, joita vielä tarvitset. Lisätiedot mahdollisesta uudesta varauskirjasta saat yritykseltä, josta olet varannut palveluja. Kiitos, että käytit Waraamo-varauskirjaa.

Vaihe 1–Luo uusi käyttäjä » Vaihe 2–Täytä yrityksesi tiedot » Vaihe 3–Avaa oma waraamosi

Saat ensimmäisen kuukauden Waraamossa veloituksetta.

Ei latauksia eikä asennuksia.

Riittää, että kirjaudut sisään ja täytät yrityksesi perustiedot.

Aloitetaan luomalla sinulle oma käyttäjänimi. Sen jälkeen pääset luomaan oman sähköisen Waraamo -varauskirjasi. Kaikkia tietoja ei ole pakko täyttää heti, vaan esimerkiksi valokuvan voit lisätä myöhemmin.

Tervetuloa kokeilemaan uuden ajan sähköistä varauskirjaa.

Ajanvarauskirjan avaaminen Waraamossa on täysin riskitöntä, sillä voit kokeilla palvelua yhden kuukauden ilmaiseksi. Mikäli et halua jatkaa ajanvarauskirjasi käyttöä kuukauden kokeilujakson jälkeen, se sulkeutuu automaattisesti.? Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjänimenäsi. Sitä ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. On tärkeää, että valitset tunnukseksi toimivan sähköpostiosoitteen, muuten et saa vahvistuksia ja muistutuksia varauksistasi, etkä voi pyytää uutta salasanaa jos unohtuneen tilalle.

? Vähintään 6 merkkiä, (A-Z), (0-9)


? Lisää tähän valokuva itsestäsi.
Waraamo saa lähettää minulle postia waraamo.com palvelun parantamiseksi. Esimerkiksi kutsuja käytettävyysarvioiden tekemiseen.
Yritykset, joilta olen varannut palveluja, saavat lähettää minulle markkinointimateriaaleja. Yrityksille, joihin et itse ole ottanut yhteyttä Waraamon kautta, ei luovuteta mitään tietoja käyttäjästä.

? Olen lukenut ja hyväksyn palvelun käyttöehdot. Klikkaa tästä avataksesi palvelun käyttöehdot.

= pakollinen tieto